Prajitura cu crema de lamaie


Ingrediente
  • Ingrediente pentru pandispan:
  • 4 oua
  • 1 1/2 pahar zahar
  • 3 linguri suc de potocale
  • 3 lingurite praf de copt
  • doua pahare faina
  • Mod preparare pandispan:
  • Separati albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecati cu celelalte ingrediente, apoi adaugati albusurile batute spuma si dati la cuptor.
  • Ingrediente pentru crema:
  • un pahar zahar
  • un pahar apa
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la doua lamai
  • o lingura faina
  • un ou
  • o lingura margarina sau ulei
  • Mod de preparare crema:
_ads

Mod de preparare:

Amestecati bine toate ingredientele, pe foc potrivit, pana se ingroasa. Dupa ce blatul s-a racit, taiati pe lungime, in doua, si puneti crema intre cele doua blaturi formate. Daca va mai ramane crema puneti pe deasupra. Dupa ce ati terminat de pus crema dati prajitura la frigider pentru cateva ore.

Lasă un răspuns