Prajitura cu branza dulce


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Aluat:

500 g faina
150 g margarina
150 g zahar praf
1 ou
1 praf de copt
4-5 linguri smantana

Umplutura:

750 g branza dulce de vaci
12 linguri zahar tos
coaja rasa de la o lamaie
esenta rom
2 pachetele zahar vanilat
2 linguri smantana
3 oua
100 g stafide ( inmuiate in rom)

Mod de preparare:
Din toate ingredientele de aluat se framanta o coca pe care o vom imparti in doua parti egale.
Dam pentru 30 minute la rece.
Pentru umplutura se amesteca branza cu toate celelalte ingrediente pina se omogenizeaza bine.
Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, punem umplutura de branza si deasupra cealalta foaie.Din loc in loc, intepam foaia cu furculita apoi o ungem cu ou.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se coace pina capata o culoare aurie.
Lasam prajitura sa se raceasca , apoi o pudram cu zahar praf si o taiem felii.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns