Prajitura cu branza II


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru aluat:
300 g faina,
100 g zahar,
1 ou,
75 g unt,
praf copt,
lapte cat cuprinde.
Ingrediente pentru crema:
500 g brana dulce de vaca,
200 g zahar,
2 oua,
1 budinca de vanilie,
400 g lapte.
Ingrediente pentru ornat:
nuca de cocos si ciocolata.
Mod de preparare aluat:
Framanti un aluat din ingredientele de mai sus, apoi intinzi intr-o tava. Dai la cuptor pentru 10 minute, dupa care scoti foaia.
Mod de preparare crema de branza:
Amesteci branza cu ouale, adaugi zaharul si praful de budinca, iar la sfarsit pui laptele. Crema astfel obtinuta, o torni peste blatul copt 10 minute si dai din nou tava la cuptor pentru circa 40 de minute. Cand e gata prajitura, o scoti din cuptor, presari deasupra nuca de cocos si daca doresti razi ciocolata.

Lasă un răspuns