Prajitura cu morcov si ciocolata alba


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
2 1/4 cani de faina,
1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu,
2 lingurite scortisoara macinata,
3 oua,
1/2 ceasca de ulei vegetal,
1 1/4 cesti zahar pudra,
440 g de ananas zdrobit, drenate,
2 cani morcov ras,
1/2 cana de nuci tocate.

Pentru glazura:
250 g crema de branza,
1/2 cana amestec de glazura,
100 g ciocolata alba.
Mod de preparare:
1. Preincalziti cuptorul la 190 ° C. Ungeti o tigaie de cca 17cm x 24cm si puneti o hartie de copt.
2. Cerneti 2 cani de faina, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu si 2 lingurite de scortisoara macinata la un castron mare.
3. Folosind un mixer electric bateti 3 oua, 1/2 ceasca de ulei vegetal, si o ceasca de zahar pudra.
4. Adaugati ingredientele uscate,alternativ cu 440 g ananas zdrobit, drenate, 2 cani de morcov ras si 1/2 ceasca de nuci tocate.
5. Coaceti timp de 55-60 minute sau pana se coace.
6. Pentru a face glazura, bateti 250 g crema de branza cu 1/2 ceasca de amestec de glazura. Acoperiti prajitura cu glazura, iar deasupra presarati ciocolata alba rasa.

Lasă un răspuns