Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema de vanilie


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 h (complexitate ridicata)

Ingrediente:
Blat: 4 albusuri zahar300 g, nuca de cocos (250 grame)
Ciocolata: 2 linguri cacao 2 linguri zahar 1 lingura ness cafe 100 g ciocolata amaruie putin lapte sau smantana de frisca
Crema; 1 cutie de smantana pt frisca 38% grasime-personal eu pun doua cutii 1 plic praf instant de budinca de vanilie
Ciocolata rasa

Mod de preparare:
Batem albusurile spuma ,impreuna cu zaharul,pana rezulta o spuma tare si lucioasa se pune nuca de cocos si se amesteca cu o paleta Punem compozitia la copt,la 160 grade,pana se aureste deasupraPt cioco,punem toate ingredientele intr-un vas pe bain-marie,pana se omogenizeazase pune imediat peste blatul racitpt crema de vanilie,punem impreuna smantana cu praful si le mixam crema rezultata se pune peste stratul de cioco se rade deasupra ciocolata se pune la frigider cateva ore,apoi se taie

Lasă un răspuns