Prajitura cu visine


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
2 ore (complexitate medie)

Ingrediente:
Pentru o tava mare de aragaz: 9 oua, 450 g zahar, 500 g faina, 3/4 pahar ulei, 1 pahar apa minerala, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 kg visine cu simburele scos.

Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se bat bine cu zaharul 10 minute, pina isi dubleaza cantitatea. Se adauga apoi uleiul, zaharul vanilat, apa si faina treptat, invirtindu-se mereu. Praful de copt se amesteca cu faina.
Albusurile batute bine spuma se incorporeaza in aluat invirtindu-se usor.
In tava unsa si tapetata cu hirtie de copt se pune coca, peste care punem visinele.
Dam la cuptorul preincalzit pina face o crusta maronie deasupra.
Se taie, dupa ce s-a racit, si se pudreaza cu zahar deasupra.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns