Prajitura din pandispan cu mure


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
6 oua,
150 zahar tos,
15 ml rom,
1 kg mure,
200 g unt,
200 g zahar.
Mod de preparare:
Ungi o tava mare emailata cu unt si presari 150 g zahar. Asezi murele uniform, asa incat sa nu se amestece cu zaharul. Introduci tava la cuptor pentru 20-30 de minute, ca sa se usuce fructele. In acest timp, pregatesti compozitia de pandispan. Bati albusurile spuma impreuna cu zaharul ramas si cu romul. Adaugi galbenusurile si toata faina, amestecand doar prin rasturnare, de 9-10 ori. Asezi compozitia in gramezi deasupra murelor, apoi rulezi. Dai tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc mijlociu, dupa care intorci tava si o mai lasi 10 minute.
Scoti prajitura din tava prin rasturnare, pe o planseta mai mare, pentru ca siropul fructelor sa cada pe pandispan. Poti orna prajitura cu frisca sau gelatina.

Lasă un răspuns