Prajitura cu fanta


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
7 oua,
100 ml ulei,
7 linguri zahar farin,
5 linguri faina,
2 linguri cacao,
un praf copt.
Primul strat de crema:
1 kg branza dulce,
1 pachet unt,
8 linguri zahar farin
Al doilea strat de crema:
1 sticla fanta de 0,750 ml,
2 plicuri budinca vanillie,
8 linguri zahar.
Mod de preparare:
Blatul il preparati astfel:
Frecati galbenusurile cu un praf de sare, apoi pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Amestecati apoi cu albusurile batute spuma. Ungeti tava cu ulei, tapetati cu faina si turnati aluatul. Cand este gata scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca, apoi puneti crema care se obtine astfel: freacati untul cu zaharul, apoi puneti branza dulce, amestecati pana se omogenizeaza totul si puneti si esenta de vanilie. Intindeti crema pe toata suprafata blatului.
Peste ea se intinde crema 2 care se obtine astfel:
Puneti pe foc Fanta cu cele 8 linguri de zahar. Cand da in fiert pune budinca de vanilie amestecata cu putina Fanta, sa nu faca cocoloase. Amestecati in continuu pana se ingroasa, apoi lasati sa se raceasca si intindeti peste cealalta crema.

Lasă un răspuns