Prajitura cu fulgi de ciocolata si fistic


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 cesti faina,
1 / 2 ceasca pudra cacao neindulcita,
6 linguri de unt nesarat,
doua oua,
1 / 4 lingurita sare,
1 lingurita bicarbonat de sodiu,
1 cana de zahar,
1 cana fistic,
1 / 2 ceasca fulgi de ciocolata.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 176 grade Celsius. Ungeti o tava cu ulei de masline sau unt si dati deoparte.
Intr-un castron mediu, combinati faina, pudra de cacao, praf de copt, sare si dati deoparte.
Intr-un alt castron mai mare puneti untul, zaharul si oualele si bateti pana obtineti un aluat pufos si albicios.
Adaugati amestecul de faina, si amestecati pentru a forma un aluat tare. Amestecati in fistic si ciocolata cu ajutorul unui blender sau cu mainile.
Puneti fisticul si ciocolata peste restul aluatului si omogenizati bine.
Puneti aluatul pe o suprafata presarata cu faina, il intindeti si il impartiti in doua, aproximativ 19 cm lungime si 4 grosime.
Coaceti aproximativ 20-25 minute. Dati la racit pentru aproximativ 5-10 minute.
Reduceti cuptorul la 148 grade C. Cu ajutorul unui cutit zimtat taiati prajitura in bucatide 2.5 cm.
Aranjati bucatile intr-o tava si coace pentru inca 5-10 minute.
Dupa aceea, scoateti din cuptor si dati sa se raceasca inainte de servire.
Mod preparare prajitura cu fulgi de ciocolata si fistic

Lasă un răspuns