Prajitura cu migdale si fructe


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
90 g faina,
30 g pulbere migdale,
1/3 lingura praf de copt,
100 g unt nesarat,
75 g zahar tos,
2 oua,
1 galbenus de ou,
20 g miere,
un varf cutit de sare,
100 g mix de fructe uscate, macerate,
1 lingura rom.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 160 ° C. Cerne faina impreuna cu praful de copt.
Bateti untul cu zahar si sare pana devine albicios. Adaugati 1 ou batut, apoi pulberea de migdale si bateti pana la omogenizare. Adaugati si celalalt ou si mixati in continuare si lingura de rom.
Turnati mierea, amestecul de faina si mixul de fructe uscate, apoi omogenizati.
Puneti aluatul in tava pregatita in prealabil cu hartie de copt.
Coaceti timp de 40-45 minute.

Lasă un răspuns