Prajitura ,,Mihaela”


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru prajitura:
400 g margarina,
250 g zahar,
3 oua,
1/2 cana lapte,
200 g branza dulce,
3 linguri zahar,
1 lingurita bicarbonat de sodiu,
400 g faina.
Ingrediente pentru glazura:
200 g zahar,
200 g margarina sau unt,
2 linguri cacao,
bomboane-ornament.
Prepari prajitura asa:
Freci margarina cu 250 g zahar, pana obtii o spuma. Adaugi ouale, laptele, branza dulce framantata cu 3 linguri de zahar si amesteci totul. Stingi bicarbonatul cu otet, il pui peste compozitie si mai amesteci. Torni faina, cate o lingura, amestecand dupa fiecare. Pui compozitia intr-o tava si dai la cuptor pentru 30 de minute.
Prepari glazura asa:
Topesti ingredientele mentionate, pana la fierbere. Lasi la rece glazura ca sa se ingroase si apoi o intinzi deasupra, pe prajitura , dupa care ornezi cu bomboane-ornament colorate.

Lasă un răspuns