Prajitura Mirey


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Blat:
9 oua
18 liguri rase de zahar
18 linguri de lapte
18 linguri faina
9 linguri pesmet
1 praf de copt
2 linguri cacao
esente

crema:
o budinca vanilie
500 ml lapte
3 linguri de zahar

ornat:
1 pliculet tort gelee
2 linguri de zahar
250 ml zeama de compot(eu am pus de prune)
nuca de cocos

Mod de preparare:
Blat:
Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina,cacaoa,laptele,pesmetul,esente si praful de copt.O tava 20/30 se tapeteaza cu hartie de copt,se pune compozitia si se da la cuptor cam 30 min.Se verifica cu o scobitoare.Dupa ce s-a racit se scoate hartia de copt si se aseaza blatul inapoi in tava in care s-a copt.
Se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic si se pune peste blat(eu l-am insiropat un pic cu putin compot).Pana se raceste budinca ,se prepara jeleul dupa instructiuni si se toarna imediat peste budinca.Se presara nuca de cocos si se orneaza cu frunzulite de menta.

Lasă un răspuns