Prajitura negresa cu banane si nuci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
120 g unt,
200 g zahar brun,
120 g ciocolata cu continut ridicat de cacao,
65 g nuci tocate,
2 oua,
180 g banane coapte, piure,
65 g faina,
1/2 lingura praf de copt,
1 lingura + o lingurita de pudra de cacao.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 ° C. Aranjati hartie de copt in tava.
Cerneti faina impreuna cu pudra de cacao si praful de copt si dati deoparte.
Puneti untul, zaharul si ciocolata intr-o tigaie mare si incalziti usor, amestecand pana se topeste si se omogenizeaza apoi luati tigaia de pe foc.
Amestecati bananele cu ouale si nucile tocate.
Turnati amestecul de faina si cel de banane cu oua si nuci la cel din tigaie si amestecati pana la omogenizare.
Turnati amestecul in tigaie si coaceti timp de 20-25 de minute.
Dupa ce scoate de la cuptor, dati la racit apoi taiati negrasa in bucati.

Lasă un răspuns