Prajitura negresa de post


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura rasa de bicarbonat stins cu zeama de lamaie,
400 g gem,
400 g apa,
10 linguri zahar,
1 pahar ulei,
4-5 linguri de cacao,
20 de linguri faina (trebuie sa iasa compozitia ca la chec),
Se poate adauga in compozitie la alegere nuca, alune , stafide, nuca de cocos.
Mod de preparare:
Am turnat intr-un castron gemul, apa, uleiul, zaharul, cacao, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, am adaugat nuca, am amestecat bine, dupa care am adaugat faina. Dupa ce s-a omogenizeazat bine compozitia, am turnat in tava unsa in prealabil cu putin ulei sau margarina. Am incercat prajitura cu o scobitoare pentru a vedea cand este gata. Dupa ce am scos de la cuptor am lasat sa se raceasca, am pudrat cu zahar si am taiat dupa preferinta.
Este o retete de negresa de post simpla si rapida, dar si delicioasa.

Lasă un răspuns