Prajitura cu pere, cacao si portocale


Ingrediente
  • 175 g unt la temperatura camerei
  • 3 oua batute,
  • 175 g zahar
  • 200 g faina
  • 25 g cacao
  • coaja de la o portocala
  • 3 linguri de suc de portocale
  • 3 pere, decojite, taiate in felii longitudinale.
_ads

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180° C. Ungeti o tava cu dimensiunile de aprox. 18 x 28 cm cu unt si asezati hartia de copt. Intr-un castron bateti untul cu zaharul pana obtineti o compozitie cremoasa.

Adaugati alternativ oualele batute, faina, cacao, sucul si coaja de portocale si amestecati bine pana ombtineti un aluat moale.

Turnati acest aluat in tava pregatita in prealabil si neteziti suprafata.

Deasupra puneti feliile de pere taiate longitudinal si le apasati usor in acesta cu ajutorul unei spatule.

Dati la cuptor pentru cca. 30 minute.

Lasă un răspuns