Prajitura de post cu nuca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1/2 cana ulei,
1/2 cana zahar,
2 cani apa,
3 cani faina,
1/2 cana nuca pisata,
3 linguri cacao,
1 lingurita bicarbonat stins,
1 praf copt,
2 zahar vanilat,
esenta de rom.
Pentru glazura:
5 linguri zahar pudra,
2 linguri apa,
2 linguri ulei,
2 linguri cacao,
zahar vanilat,
esenta de rom.
Mod de preparare:
Am amestecat toate ingredientele si am format o compozitie omogena. Am pus compozitia intr-o tava tapetata cu faina si am dat la cuptor, la foc potrivit pana se coace. Dupa ce am scos de la cuptor am lasat prajitura sa se raceasca.
Am tinut putin pe foc, ingredientele pentru glazura, pana s-au ingrosat putin, apoi am dat la racit. Dupa ce s-a racit am intins uniform peste prajitura.

Lasă un răspuns