Prajitura…prajiturilor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 pachet de piscoturi de sampanie,
1/2 l frisca (smantana indulcita dupa gust),
1 l iaurt,
5 linguri zahar farin,
3 plicuri de gelatina pentru crema,
2 plicuri gelatina pentru ornat,
200-300 g fructe de padure sau exotice.
Mod de preparare:
Tapetezi o tava mare cu piscoturi. In timp ce se inmoaie gelatina in apa (3 plicuri), conform instructiunilor dupa plic, amesteci iaurtul, frisca si inca 5 linguri de zahar farin. Incorporezi si gelatina usor. Torni acest amestec peste piscoturi. Dupa ce s-a inchegat putin, pui peste aceasta crema fructele de padure. Poti folosi fructe de padure congelate in extrasezon:capsuni, zmeura, mure, afine, coacaze, pe care nu le lasi sa se dezghete, dar poti folosi si fructe exotice. Peste fructe, torni gelatina oprita pentru ornat, preparata si ea dupa instructiunile de pe plic. Lasi prajitura cateva ore la rece, pentru a se inchega.

Lasă un răspuns