Prajitura Roza


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Blat crocant:
100 gr unt
2 linguri smantana
2 linguri zahar
150 gr cereale Musli
Aluat:
250 gr faina
1 praf de copt
1 zahar vanilat
2 oua
2 linguri de zahar
125 gr branza de vaci
75 ml ulei
2 linguri smantana
Umplutura:
15o gr smantana
3 linguri zahar
1 lingura amidon
1 compot de pere

Pentru blatul crocant se topeste untul si se amesteca zaharul, smantana si cerealele. Pentru aluat se amesteca toate bine, bine cu mixerul. Pentru umplutura se bat cu mixerul smantana zaharul si amidonul.
In tava, pe hartie de copt, punem aluatul. Peste el turnam umplutura si asezam feliile de pere. Deasupra punem blatul crocant. Se coace in cuptorul incins timp de 45 de minute.

Lasă un răspuns