Prajitura cu suc de portocale


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 & 1 / 4 ceasca faina,
1 cana fara doua linguri lapte condensat,
1 / 2 ceasca ulei de floarea soarelui,
1 / 2 ceasca suc de portocale,
3 linguri zahar pudra,
1 lingurita praf de copt,
1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu,
1 / 2 lingurita coaja de portocala,
1 lingurita suc de lamaie,
1 lingurita esenta vanilie.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Cerneti intr-un castron faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si amestecati-le.
Intr-un alt castron amestecati bine laptele condensat, sucul de portocale, uleiul, zaharul, esenta de vanilie si zeama de lamaie cu ajutorul unui tel.
Luati castronul cu faina cernuta, praf de copt, bicarbonat de sodiu si turnati amestecul lichid. Amestecati bine.
Puneti coaja de lamaie si amestecati in continuare.
Ungeti tava de copt, cu unt, presarati si faina, apoi turnati aluatul pregatit avand grija sa nu prinda bule de aer.
Dati la cuptor si coaceti pentru aproximativ 30 de minute.
Dupa ce scoateti de la cuptor dati la racit pentru 5 minute, iar apoi o rasturnati pe un fund.
Decorati cu felii de portocale si frisca.

Lasă un răspuns