Prajitura ,,televizor”


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
2 h (complexitate ridicata)

Ingrediente:
Foaia maro: 125 g unt moale/margarina pt prajituri 5 linguri zahar 1 ou 1 lingura cacao 12 linguri cu varf cu faina 1/2 pachet praf copt,esente.
Foaia alba – pandispan 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina .
Crema 1/2 litru lapte 9 linguri zahar 3 linguri faina 1 pachet unt 2 lamai – coaja si sucul.
gem(de orice fel eu prefer piersici)

Mod de preparare:
Se coc in total 4 foi(2 maro si 2 albe).La cea de pandispan se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga pe rand faina si apoi galbenusurile si se coace..
Pentru crema laptele cu faina si zaharul se pun pe foc mic. cand s-a ingrosat se ia de pe foc, se mai lasa putin la racit si se freaca untul bine, apoi se adauga lamaia.
Se aseaza in ordinea urmatoare: foaia maro 1/2 borcan gem (piersici, caise) 1/2 din crema foaia de pandispan restul de gem restul de crema foaia maro.Se pune la rece, se taie si se papa..

Lasă un răspuns