Prajitura cu zmeura si nuca de cocos


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 227 g unt nesarat la temperatura camerei
  • 2 & 1/2 cani de zahar
  • 6 oua
  • extract de vanilie
  • o lingura rom
  • 3 cani faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 227 g lapte de cocos neindulcit
  • 170 g nuca de cocos indulcita
  • doua cani de zmeura (proaspete sau congelate)
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 176 grade C. Ungeti forma de copt cu unt si presarati cu faina. Puneti doua linguri de faina peste zmeura si dati deoparte.
Intr-un castron amestecati untul impreuna cu zaharul pana la albire. Adaugati oualele unul cate unul, vanilia si romul, continuand sa mixati.
Adaugati faina si nuca de cocos alternand cu lapte de cocos. Incorporati in acest amestec zmeura impreuna cu cele doua linguri de faina.
Turnati aluatul in tava de copt si dati la cuptor pentru aproximativ 60-70 minute sau pana cand partea de sus ajunge la o culoare aurie.

Lasă un răspuns