Prajiturele cu curmale sau alte fructe uscate


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1/2 pahar unt sau margarina moale (la temperatura camerei),
1 pahar zahar pudra,
2 oua,
1 varf de cutit sare,
1/4 pahar lapte sau apa,
3 lingurite rase praf de copt,
1 pahar curmale tocate,
1 pachetel zahar vanilat,
2 pahare faina.
Mod de preparare:
Untul sau margarina se freaca spuma cu zaharul dupa care se adauga pe rand ouale intregi (batute cu furculita), sarea, vanilia si laptele sau apa. La sfarsit se incorporeaza faina trecuta de trei ori prin sita impreuna cu praful de copt si amestecata apoi cu fructele. Aluatul se aseaza cu lingurita in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace, la foc potrivit, 10-15 minute. Prajiturilele se pudreaza calde cu zahar vanilat.

Lasă un răspuns