Pui brasovean


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
trei pulpe pui,
500 ml supa pui,
400 ml smantana,
doua galbanusuri,
7-8 linguri faina,
1/2 cutie ciuperci,
1/2 legatura marar,
1/2 legatura patrunjel.
Mod de preparare:
Am fiert pulpele de pui pentru cca 20-25 minute in apa cu sare. Dupa ce au fiert le-am scos pe o farfurie. Am turnat intr-un vas 500 ml din apa in care au fiert pulpele de pui si am pus la foc. Treptat am adaugat faina, amestecand bine pana am obtinut o pasta fina si fara cocoloase. Am adaugt ciupercile taiate marunt si mararul tocat, si am lasat putin la fiert.
Am amestecat smantana cu cele doua galbenusuri si am adaugat peste restul de compozitie.
Dupa ce am potrivit sosul de sare si piper, vegeta dupa gust, am adaugat pulpele de pui si mai lasat cateva minute vasul pe foc, sa fiarba incet.
Serviti cald cu mamaliguta.

Lasă un răspuns