Pui shanghai


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 bucati piept pui,
3 oua,
2 linguri sos de soia,
2 linguri mustar,
sare, piper,
amidon,
ulei pentru prajit,
marar, susan.
Mod de preparare:
Spalati bine puiul, il taiati in fasii lungi sau in bucatele, daca intentionati sa il mancati cu betisoare. Bateti ouale impreuna cu sosul de soia, mararul taiat marunt, sare si piper, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii. Dati bucatelele de pui prin amidon, apoi prin sosul de oua si la final prin susan. Le prajiti in baie de ulei. Puiul se prajeste la foc mic, pana cand devine auriu.
Indepartati usturoiul/ghimbirul, puneti carnea si rumeniti la foc foarte iute. Scoateti carnea si tineti la cald. Se trag la tigaie tot la foc iute legumele, apoi se readauga carnea si sosurile, la alegere.

Lasă un răspuns