Puisori (pentru decor)


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
150 g branza telemea
150 g branza de vaci
50 g unt
100 g morcov ras
sofran
condimente

Mod de preparare:
Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam.
Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.
Din compozitia obtinuta facem b1lute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului.
Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp.
Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov dacem ciocul si piciorusele.
Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri….

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns