Pulpa de curcan la cuptor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 pulpa de curcan de aproximativ 1,5 kg,
sare, piper,
doua cepe,
doua foi de dafin,
1 kg cartofi,
4-5 catei usturoi,
1 lingurita boia dulce,
1 lingurita sofran indian,
1 dl. ulei de masline,
optional vegeta,
o lamaie,
o legatura patrunjel,
o ceapa tocata.
Mod de preparare:
Am pus la fiert pulpa de curcan, in apa cu sare, piper,foi de dafin, 1 ceapa, optional: cativa catei de usturoi, morcovi. Am lasat sa fiarba pentru aproximativ 45 minute, iar intre timp am taiat cartofii si ceapa in sferturi, iar cateii de usturoi feliute.
Am pus pulpa fiarta deasupra si am condimentat cu vegeta, piper, boia, sofran, am turnat uleiul si am amestecat totul bine, apoi am dat la cuptor la 200º C, pentru 30 min.
La final am pus sucul de lamaie peste carne.
Serviti decorat cu patrunjel cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Lasă un răspuns