Pulpa de miel umpluta


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
o pulpa de miel, sare, piper, 1/4 kg carne pentru cirnati, patrunjel si marar verde, o ceapa, 1 mo rcov, 2 linguri cu untura netopita sau ulei, 1 pahar mare cu apa

Mod de preparare:
Alegeti pulpa din spate, curatati-o de pielita si scoateti-i osul. Desfaceti-o cit mai plat, dati-i cu putina sare,
acoperiti-o cu tocatura intinsa in strat egal, apoi rulati pulpa, legati-o strins cu ata din bumbac alb si puneti-o in cratita. Alaturi asezati morcovul taiat in fisii, ceapa taiata in sferturi, untura si apa. Acoperiti vasul si puneti-l la cuptor cu foc mic pentru o ora si jumatate. Intoarceti din cind in cind friptura, stropiti-o cu sos din tava.

Lasă un răspuns