Pulpe cu acordeoane


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
8 pulpe superioare
8 cartofi mai mari
usturoi
1 pahar vin alb
sare
piper
boia
cimbru
ulei

Mod de preparare:
Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait.
Pulpele spalate si curatate se cresteaza si se ung cu acest bait apoi se scufunda in el si se da la rece pentru 3-4 ore.
Cartofii se curata si se cresteaza avand grija sa nu-i taiem pina jos.In despartituri introducem feliute de usturoi.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam pulpele si cartofii dati cu sare si deasupra fiecaruia stropim cu putin ulei.
Cuptorul este incalzit dinainte la 180 grade si dam tava la cuptor pina cand carnea si cartofii sunt bine patrunsi.
Se servesc pulpele cu aceste „acordeoane” si cu salata verde.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns