Pulpe de pui umplute


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
200 grame ciuperci, taiate,
1 ceapa mica, tocata,
1 ardei verde, tocat,
200 g unt,
10 g sos Worcestershire,
400 g orez fiert,
6 pulpe de pui,
sucul de la o lamaie,
10 g paprika,
salvie, sare, piper.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie pune la incins putin unt. Adauga ciupercile, ceapa si ardeiul verde. Lasa pe foc sa se caleasca. Adauga apoi sosul Worcestershire si condimentele. Adauga si orezul. Mai lasa pe foc cateva minute. Umple apoi pulpele cu compozitia de orez. Aranjeaza apoi pulpele intr-o tava.
Intr-un bol amesteca untul cu zeama de lamaie si paprika. Unge pulpele cu acest sos.
Da tava la cuptor timp de o ora.
Se servesc fierbinti, cu diverse garnituri.

Lasă un răspuns