Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
8 pulpe superioare de pui
4 ficatei de pui
100 g cascaval
1/2 ardei kapia rosu
1 morcov
20 g unt
600 g cartofi
patrunjel verde
ulei de masline
1/2 pahar vin alb
sare
piper
boia

Mod de preparare:
Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns