Rulada de carne de miel


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
pulpa de miel dezosata,
150 g ciuperci,
150 g carnaciori,
100 g costita afumata,
100 g cascaval,
100 g ceapa,
3 oua,
50 g pesmet,
50 g pasta de rosii,
marar,
1 ardei iute,
100 ml ulei,
sare si piper.
Mod de preparare:
Am dezosat pulpa de miel, am batut-o putin si am intins-o. Pentru umplutura, am calit ceapa in ulei fierbinte, am pus ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul. Cand compozitia s-a racit, am pus 1 ou crud, carnaciorii si costita afumata, taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte si date pe razatoare. Poti adauga si un ardei iute. Am omogenizat umplutura si am pus-o peste pulpa, am rulat si prins rulada cu scobitori. Apoi am tavalit-o prin pesmet si am pus-o la cuptor intr-o tava cu ulei. Din cand in cand, am stropit friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca ambele parti. Cand este gata, serviti rulada cu pasta de rosii si frunze de verdeata.

Lasă un răspuns