Rulada de carne


Ingrediente
  • un kg muschi de vitel
  • 200 g ciuperci
  • 200 g sunculita
  • doua oua
  • 100 ml smantana
  • 150 g cascaval
  • o buc. ceapa medie
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • o punga pentru copt carne la cuptor
_ads

Mod de preparare:

Taiati carnea de vitel in asa fel incat sa ramana de 1-1.5 cm grosime. O bateti cu un ciocan de bucatarie sau cu un cutit si turnati peste ea sos de soia.

Ciupercile le taiati in felii subtiri ca si sunculita, ceapa o tocati marunt in timp ce cascavalul il dati pe razatoare.

Amestecati ciupercile impreuna cu sunca, cascavalul, ceapa si oualele, puneti verdeata si smantana, sare dupa gust si condimente.

Intindeti bucata de carne de vitel si turnati peste ea acest amestec dupa care rulati si legati cu ata alimentara sau cu scobitori.

Puneti rulada obtinuta intr-o punga de copt pe care la randul sau o puneti intr-un vas. Deasupra adaugati ulei de masline si condimente.

Dati la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru cca o ora.

Dupa acest timp scoateti rulada din punga si o mai lasati la cuptor pentru 5-10 minute sa se mai rumeneasca, dupa care puteti servi cu o portie de cartofi natur si muraturi.

Lasă un răspuns