Rulada de primavara


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg muschi de porc,
600 g spanac,
6 oua,
2 legaturi ceapa verde,
15 catei de usturoi,
busuioc verde,
sare, piper, ulei.
Ingrediente pentru sos:
1 legatura marar,
sare, piper.
Mod de preparare:
Speli carnea si o desfaci pe lungime, pentru a o putea umple. O bati cu ciocanul de snitele pe ambele parti, o presari cu sare si piper si o asezi pe un platou oval. Spanacul il speli si il toci marunt. Ceapa curatata o toci marunt si o pui la calit in 3 linguri de ulei. Bati cu furculita ouale si le pui peste spanac, apoi il adaugi peste ceapa calita. Pui si usturoiul taiat feliute si busuiocul tocat fin continuand calirea inca 5 minute. Potrivesti gustul de sare si piper, dupa care umpli muschiul de porc cu compozitia de spanac. Rulezi carnea, o legi cu ata alimentara si o pui intr-o tava unsa cu ulei. Adaugi o jumatate pahar cu apa si dai tava la cuptor. Din cand in cand, stropesti rulada cu sosul format in tava. Servesti cu sosul de iaurt.

Lasă un răspuns