Rulada de pui cu ficatei de pasare, cu sos alb si garnitura de cartofi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
800 g piept de pui,
500 g ficat de pui,
200 g slanina afumata,
3 oua,
150 ml ulei,
100 g faina,
200 ml lapte,
6 cartofi,
1 legatura patrunjel verde,
piper macinat,
sare, 200 g smantana.
Mod de preparare:
Toci pieptul de pui in masina de tocat. Ficatul il oparesti si il tai cuburi. Carnea o amesteci cu 3 oua, sare, piper si o asezi pe o folie alimentara, in strat de 1 cm grosime. Deasupra, asezi ficatul, slanina si rulezi. Rulada formata o asezi intr-o tava unsa cu ulei (fara folia alimentara cu ajutorul careia ai rulat carnea), o ungi cu ou batut si o bagi la cuptor pentru 20 de minute. Pentru sosul alb, amesteci uleiul, cu faina, laptele si sarea. Le fierbi pe toate si adaugi smantana. Cartofii ii tai cuburi si ii fierbi in apa cu sare. Rulada o tai cand este mai rece si o servesti cu sos si garnitura de cartofi.

Lasă un răspuns