Rulada pentru Paste


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Pentru blat:

500 ml lapte fiert
5 oua
5-6 linguri faina
80 g unt
100 g masline negre rondele
patrunjel verde
sare
piper

Pentru umplutura:

400 g branza cu smantana
150 g sunca
ardei gras ( 2 culori)3 linguri maioneza
2 oua fierte
2 linguri maioneza
sare
piper
cozi de ceapa verde

Mod de preparare:
Mixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem compozitia cu laptele.
Tapetam o tava cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin unt.Rasturnam blatul si aranjam rondelele de masline bine scurse , cat mai aliniate.Presaram patrunjelul verde deasupra , apoi dam tava la cuptorul dinainte incalzit si lasam sa se intareasca blatul, avand grija sa nu se arda.
Sunca si ardeii ii taiem in fasii iar frunzele de ceapa le spalam si le lasam la scurs.
Branza cu smantana o amestecam bine cu maioneza, ouale razuite, sare si piper.
Dupa ce s-a copt blatul il scoatem din tava cu hartie cu tot si il rulam intr-un prosop de bucatarie umed si il lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit il derulam , scoatem hartia de copt si intindem bine crema de branza.
Deasupra asezam fasiile de sunca, de ardei colorati si cozile de ceapa verde. Rulam cat mai strans rulada pe care o lasam in prosopul rulat sau intr-o folie la rece, in frigider, cateva ore. Deabia dupa aceea o taiem si o aranjam pe platou.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns