Rulou de carne cu varza rosie


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg carne macra de porc,
1 varza rosie mica,
1 lingurita chimen,
2 linguri orez,
1 lingurita cimbru,
1 ceapa,
sare, piper,
ulei,
4 dovlecei pentru garnitura,
300 g broccoli, rosii.
Mod de preparare:
Fierbi orezul in apa usor sarata, adaugand 1 lingura ulei. Cureti varza si ceapa si le tai fideluta. Le freci cu sare, iar dupa 10 minute, le calesti in 2-3 linguri de ulei, amestecand pana scade. La sfarsit incorporezi orezul fiert, chimenul si cimbru dupa gust.
Tai carnea in felii subtiri, pe care le bati cu ajutorul ciocanului pentru snitele.
Le presari cu putina sare si piper si le umpli cu compozitia cu varza.
Rulezi, prinzi ruloul cu scobitori si-l prajesti in uleiul ramas, intorcandu-l pe toate partile.
Cand s-a mai racit, il tai in felii si il servesti alaturi de rondele de dovlecei fripte pe gratar, buchetele de broccoli fierte si rosioare coapte pe gratar sau poti opta pentru o garnitura din pastai cu rosii cherry asezonate cu usturoi.

Lasă un răspuns