Rulou din piept de pui cu cascaval si bacon


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
150 g piept de pui,
50 g cascaval,
50 g bacon,
50 g ciuperci,
2 catei de usturoi,
sare dupa gust,
piper dupa gust,
50 g boia dulce,
200 g cartofi,
100 ml suc de rosii.
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui si il portionezi. Cureti ciupercile, le speli si le tai julien. Cascavalul si baconul le tai in felii subtiri. Speli cartofii si ii tai in sferturi, dar nu foarte groase, cu tot cu coaja. Iei pieptul de pui, il aplatizezi cu ciocanul de snitele, il condimentezi cu sare si piper, adaugi in straturi: baconul, cascavalul si ciupercile, apoi il rulezi sub forma cilindrica si dai ruloul la cuptor la o temperatura de 150 grade Celsius.
Separat, pregatesti sosul dulce-picant si il tii la cald. Cartofii in coaja ii pui la prajit si ii condimentezi cu sare, boia si usturoi. Montezi pe un platou cartofii si ruloul taiat felii, iar deasupra pui sosul dulce-picant. Decorezi totul cu patrunjel verde.

Lasă un răspuns