Rulouri cu sunca si carne de miel


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 bucati (500g) carne de miel,
300 g sunca,
2-3 cepe,
2 oua,
2 legaturi verdeata,
300 g carnati,
2 linguri untura,
1 pahar vin alb,
piper, sare.
Mod de preparare:
Fierbi ouale tari, apoi le decojesti. Tai sunca si ouale in cuburi. Toci marunt ceapa si verdeata. Tai cele doua bucati de carne in felii subtiri, pe care le presari cu sare si cu piper. Asezi peste ele sunca, ceapa, verdeata si ouale. Presari umplutura cu sare si cu piper dupa gust. Pui deasupra carnatii taiati pe lungime. Rulezi si prinzi cu scobitori rulourile sau cu sfoara. Asezi rulada intr-o tava unsa cu untura si introduci rulourile in cuptor. Dupa 1/4 ora, torni 200 ml apa si dai din nou tava in cuptor. Periodic, stropesti carnea cu sosul din tava si lasi rulourile in cuptor. Cand s-au rumenit, torni vinul si mai lasi preparatul in cuptor pentru 10-15 minute. Tai rulourile dupa ce s-au mai racit si le servesti impreuna cu sosul din tava si cu garnitura de legume sau de orez.

Lasă un răspuns