Rulouri de vita cu ceapa verde si sparanghel


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
8 tije de sparanghel, curatate, de 15 cm lungime,
8 felii subtiri muschi de vita (100 in total),
4 cepe verzi, curatate, de 15 cm lungime,
2 lingurite ulei,
3 linguri sos teriyaki,
1 lingura seminte de susan, prajite,
1 lingura coriandru tocat.
Mod de preparare:
1. Se clocoteste apa intr-o cratita. Se taie fiecare tija de sparanghel in jumatati. Se oparesc tijele in apa timp de 1 minut si se scurg. Intre timp, feliile de muschi de vita se bat pana au 3 mm grosime. Se taie fiecare ceapa in doua bucati de cate 7.5cm.
2. Se pun cate doua bucati de sparanghel si o bucata de ceapa verde la capatul fiecarei felii de carne. Se ruleaza muschiul de vita in jurul legumelor; se formeaza 8 legaturi.
3. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare de teflon, la foc puternic. Se pun rulourile in tigaie. Se rumenesc timp de 2 minute, intorcandu-se frecvent. Se adauga sos teriyaki, se reduce flacara la mediu si se lasa sa fiarba 3 minute.
4. Se asaza rulourile pe un platou si se presara deasupra seminte de susan si coriandru.

Lasă un răspuns