Salata cu spanac, branza feta si mere


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente petru 4 portii:
4 maini de frunze de spanac,
200 g branza feta (oaie),
2 mere,
1 ceapa rosie,
1 lingura miere,
1 lingura mustar de smochine,
4 linguri ulei de masline,
zeama de lamaie,
piper si sare,
chili uscat (optional).
Mod de preparare:
Spalati spanacul si il curatati de codite, apoi il puneti in apa care clocoteste putin, timp de 2 minute, pana cand se moaie putin. Il strecurati de apa fierbinte, apoi il innecati in apa rece, pentru a-si pastra culoarea.
Intre timp pregatiti dresingul din mustar, ulei de masline, miere, zeama de lamaie, piper si sare.
Taiati branza cubulete, curatati si feliati merele si ceapa. Amestecati usor toate ingredientele cu dresing si lasati 10 minute sa traga, inainte de a servi.

Lasă un răspuns