Salata de legume cu sunca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
300 g cartofi,
200 g mazare din conserva,
200 g conopida,
2-3 castraveti acri,
200 g conopida,
2-3 castraveti acri,
200 g morcovi,
200 g fasole verde,
200 g telina,
200 g pastarnac,
3 linguri maioneza,
sare, piper, 8 felii subtiri de sunca presata.
Mod de preparare:
1. Cureti si speli cartofii, conopida, fasolea, telina, pastarnacul si morcovii, Scurgi mazarea din conserva. Fierbi fasolea si buchetele de conopida timp de 10 minute si separat radacinoasele, pentru 15-20 de minute.
2. Dupa ce ai fiert si scurs legumele, tai cartofii in cuburi, pastarnacul si morcovii in rondele, fasolea in bastonase de 3-4 cm si sunca in fasii. Cureti castravetii murati de coaja si ii dai pe razatoarea mica.
Amesteci toate legumele cu maioneza, sare si piper dupa gust.
Ai grija sa nu le zdrobesti, caci vei strica aspectul salatei.
3. Aranjezi legumele in salatiera si decorezi cu sunca. Pentru un decor spectaculos, aranjezi feliile de sunca sub forma unor trandafiri.

Lasă un răspuns