Salata de legume fierte cu maioneza de post


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru aceasta salata am ales sa folosesc cateva buchetele de broccoli,cateva buchetele de conopida,cca 200 g fasole verde,cateva fire de patrunjel si marar , sare, piper, maioneza de post dupa gust si putin morcov fiert pentru ornat.
Maioneza de post poate fi pregatita cu succes in casa sau puteti sa o cumparati gata preparata din magazinele de specialitate.

Mod de preparare:
Am spalat bine fasolea verde,buchetelele de conopida si de broccoli ,morcovul si verdeata.Legumele se pot fierbe in apa cu sare si putin otet sau se pot fierbe la aburi. Dupa fierbere se clatesc cu apa rece pentru a-si pastra prospetimea si se lasa putin in strecuratoare la scurs.
Fasolea verde se taie cubulete,buchetelele de conopida si de broccoli se taie in bucati mai micute,verdeata se toaca marunt ,se condimenteaza ,se sareaza si se amesteca cu maioneza dupa gust.

Lasă un răspuns