Salata verde cu carne de vita


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 cana patrunjel frunze,
1 lingura capere, scurse,
1 lingura mustar, 1 lingura otet din vin alb,
1 catel de usturoi, decojit,
3 linguri ulei de masline,
2 linguri supa de pasare, degresata,
1 lingura ulei,
450 g carne de vita pentru friptura, taiata in suvite de 7,5 x 0.5 cm,
1 capatana salata romaine sau frunze de spanac rupte fasii,
1/2 ceapa rosie potrivita, taiata rondele fine.
Mod de preparare:
1. Intr-un robot de bucatarie sau intr-un blender se amesteca frunzele de patrunjel, ccaperele, mustarul, otetul, uleiul de masline si supa. Se mixeaza pana se obtine un sos omogen pentru salata.
2. Intr-o tigaie de teflon de marime medie se incinge uleiul la foc puternic. Se adauga carnea de vita. Se caleste 2 minute, pana devine roz. Se pune pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
3. Pe platoul sau in castronul din care se va servi, se amesteca salata cu ardeiul si ceapa. Deasupra se pune carnea de vita. Se serveste cu sos.

Lasă un răspuns