Sandvisuri cu carne de pui si migdale


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Sandvisuri cu carne de pui si migdale
Ingrediente:
1 cana (250 ml) supa de pui,
1 cana (250 ml) de apa,
6 piper negru,
1 frunza de dafin,
250 g piept de pui,
1 legatura (150 g) telina, curatate, tocate fin,
2 linguri fulgi de migdale, prajite,
1/4 ceasca (60 g) crema de smantana,
2 linguri de maioneza de ou intreg,
1 lingurita suc de lamaie,
2 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt,
30 g unt, dedurizata,
8 felii (360 g), paine de secara.
Mod de preparare:
1. Adaugati intr-o cratita apa, piperul, frunzele de dafin si carnea de pui si fierbeti neacoperit, aproximativ 15 minute sau pana cand puiul este fiert, intorcand carnea de pui la jumatatea timpului de preparare. Cand este gata scoateti carnea de pui si o dati la racit pentru putin timp.
2. Combinati carnea de pui, intr-un bol mediu, cu telina, fulgii de migdale, crema de smantana, maioneza, sucul si tarhonul. Se condimenteaza dupa gust.
3. Ungeti feliile de paine cu unt, apoi adaugati continutul pregatit mai sus.

Lasă un răspuns