Sandvisuri cu carne de vita in stil thailandez


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 linguri pasta de rosii, 1/2 cana coriandru, tocat,
1/2 cana suc proaspat de lamaie verde,
1 1/2 lingurita coriandru proaspat, macinat,
450 g antricot de vita, curatat de grasime,
1 lingurita boia iute de ardei,
350 g varza alba, taiata suvite, 2 morcovi, taiati suvite,
1 ardei gras rosu, mare, taiat betisoare,
1/3 cana menta proaspata, tocata,
4 chifle taiate transversal.
Mod de preparare:
1. Intr-un vas de sticla putin adanc, se amesteca pasta de rosii cu jumatate din sucul de lamaie verde si cu tot coriandrul. Se adauga carnea. Se pune la frigider timp de 30 de minute.
2. Intr-un castron mare, se amesteca restul sucului de lamaie verde cu zaharul, sarea si boiaua. Se adauga varza, morcovii, ardeiul gras, coriandrul si menta. Se amesteca bine. Se pune la frigider.
3. Se incinge cuptorul. Intr-o tigaie pentru cuptor, se rumeneste carnea la 15 cm distanta de sursa de caldura, cate 4 minute pe fiecare parte. Se unge cu marinata ramasa, la jumatatea timpului de rumenire. Se lasa sa stea 10 minute. Se taie in felii subtiri, pe diagonala.
4. Se imparte salata pe jumatate din fiecare chifla. Se acopera cu friptura si se pun capacele chiflelor.

Lasă un răspuns