Snitel ,,Salerno”


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
4 snitele de curcan (a circa 150 g fiecare),
sare, piper,
1 lingura faina,
3 linguri ulei de masline,
500 g rosii,
2 catei de usturoi,
2 crengute cimbru,
1 legatura patrunjel verde,
250 g mozzarella.
Mod de preparare:
Speli carnea, o stergi de apa si o presezi putin cu podul palmei. Presari sare si piper, apoi putina faina.
Infierbanti intr-o tigaie 2 linguri de ulei in care prajesti snitelele circa 1 minut pe fiecare parte.
Tai rosiile felii subtiri, la fel ca si mozzarella, scursa de zeama.
Zdrobesti usturoiul, iar verdeata o toci marunt.
Pe fiecare snitel, asezi alternativ feliile de rosii si de mozzarella, presari verdeata si usturoiul, putina sare si piper, dupa care le pui intr-o forma termorezistenta, eventual petrecute putin unele peste altele, in forma in tigla.
Stropesti totul cu restul de ulei, dai la cuptor, dinainte incalzit, la foc mai tare, circa 20-25 de minute.

Lasă un răspuns