Spanac cu orez si morcovi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g spanac,
2 cepe,
2 morcovi,
1 ceasca de orez (100 g),
2 linguri de smantana,
2 linguri de otet,
2 galbenusuri,
condiment de legume.
Mod de preparare:
Pui la fiert 1 litru de apa. Intre timp, intr-un vas de 2 litri, pui 2-3 linguri ulei in care calesti cele 2 cepe tocate marunt, cei 2 morcovi taiati rondele si orezul spalat si scurs. Peste legumele calite torni 1 litru de apa (pusa la fiert de la inceput). Cand apa da in clocot adaugi spanacul spalat si tocat (proaspat, nu fiert). Fierbi mancarea 10-15 minute, dupa care o dregi cu cele 2 galbenusuri, 2 linguri de smantana, 2 linguri otet si 2-3 linguri de zeama de mancarica. Le bati bine pe toate si le torni in mancare amestecand usor. Mai lasi sa dea 2-3 clocote si gata mancarica. Pui dupa gust condiment, cum tot dupa gust poti pune si otetul.

Lasă un răspuns