Spanac cu orez


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
o punga spanac congelat sau proaspat,
2 cepe medii,
4 linguri orez,
sos de roşii,
4 oua,
doua linguri ulei masline,
apa, sare, piper,
boia de ardei dulce,
oregano.
Mod de preparare:
Rasturnati continutul de spanac intr-o tava si il lasati pana pregatiti restul. Pe foc, intr-o tigaie caliti ceapa cu doua linguri de ulei de masline şi condimente. Cand s-a inmuiat destul de bine, adaugati sosul de rosii si orezul, amestecand cateva minute.
Rasturnati ceapa cu orezul in tava cu spanacul si amestecati cat puteti. Adaugati cca 2 cani apa si dati la cuptor.
După 10-15 minute verificati daca mai are nevoie de apa. De regula scade foarte repede, fiind inghitita de orez
După alte cateva minute, cand orezul este aproape fiert, scoateti tava din cuptor şi adaugati ouale in cuiburi. Cand s-au copt şi ouale, mancarea este gata.

Lasă un răspuns