Sufleu de peste


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg peste fiert (orice fel de peste),
doua linguri faina,
50 g margarina,
250 ml lapte,
5 oua,
cascaval ras,
sare, piper.
Mod de preparare:
Ungeti o forma in care puneti sufleul abundent cu margarina si aprindeti cuptorul, sa fie incalzit cand punem sufleul. Curatati pestele de piele si oase, apoi il taiati in bucatele mici. Separat, preparati din faina, unt si lapte un sos alb, pe care il amestecati cu pestele si potriviti de sare si piper. Dupa ce s-a mai racorit, amestecati cu galbenusurile puse pe rand si, cand
compozitia s-a omogenizat bine, adaugati albusurile batute spuma. Turnati compozitia, presarati cu cascaval ras si puneti la cuptor, la foc potrivit, sa creasca si sa se rumeneasca frumos. Dupa aproximativ 30 minute, sufleul este gata.
Serviti din vasul in care a fost copt, cu sos de rosii.

Lasă un răspuns