Sufleu de spanac


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente sufleu:
1 kg spanac congelat,
3 oua,
3 linguri smantana,
200 g branza telemea,
200 g cascaval,
100 g faina,
sare, piper.
Ingrediente crusta sufleu:
un ou,
1 lingura smantana,
cascaval,
branza,
faina.
Mod de preparare sufleu:
Am pus spanacul congelat la fiert. Dupa ce a fiert, l-am lasat la racit. Am ras branza si cascavalul si am amestecat cu spanacul, apoi am turnat smantana. Am adaugat si cele trei oua. Am amestecat bine, am pus piper si sare, apoi faina si am amestecat continuu pentru a nu se forma cocoloase.
Mod preparare crusta:
Am amestecat ingredientele pana au ajuns la densitatea unei smantani si am turnat compozitia peste sufleu.
Am introdus compozitia in cuptorul preincalzit.

Lasă un răspuns